Websites & Webdesign Gemaakt Met Passie

Ontdek Ons Portfolio

Innovatief En Succesvol

Met een website van DFC verslaat u uw concurrenten. Dankzij onze speciaal ontwikkelde website development strategieën en moderne website designs heeft uw website een schitterende en professionele uitstraling. Onze websites werken op elk apparaat(Mobiel, Computer, Tablet)! Onze websites zijn altijd up-to-date en goed beschermd.

Creëer Meer Publiciteit

Wij hebben verscheidene SEO (Search Engine Optimalisatie) experts en Google advertentie specialisten beschikbaar om meer verkeer naar uw website te leiden. SEO en Google Ads zijn deel van onze marketing strategie. SEO is de lange-termijn strategie, en Google Ads zorgt voor een direct verkeer naar uw website. Onze erg gespecialiseerde marketing Freelancers zullen bezoekers tot klanten maken met het laagste budget mogelijk.

Een Portfolio Waar Wij Trots Op Zijn

Visit Website

Vismeester Frank

Vismeester Frank is een viskraam in Zeist. De website is volledig ontworpen in de smaak van de stijl van het bedrijf in samenwerking met DigiMenuBox. De website is gemaakt om de belangrijkste details als openingstijden, locatie en telefoonnummer te weergeven.

Bezoek Website

Klassieke Koppen

Klassieke Koppen is een website wat portretfoto's plaatst in een klassiek meesterwerk. De Nederlandse website is gemaakt met de intentie een luxeproduct te verkopen. Om dit voor elkaar te krijgen hebben gekozen voor een zwart-wit contrast met grijze elementen.

Visit Website

Bonte Koe Praktijken

Bonte Koe Praktijken focuses mainly on psycho-social therapy, relationship and family therapy, training and coaching. The main goal of the website is to explain as much as possible to the visitor about the therapies. The website is made with the colours shown in the cow logo.

Bezoek Website

Pura

Pura levert financiële adviezen aan bedrijven en medewerkers. De website weergeeft alle beschikbare diensten en focust zich vooral op pensioenen.

Bezoek Website

Toldot Yossef- Synagoge Project

Toldot Yossef is een synagoge in Israël. Het Toldot Yossef Synagoge Project wilt een nieuwe synagoge bouwen. De website heeft een op maat gemaakt donatiesysteem en zowel een Engelse als Hebreeuwse versie van de website. Het donatiesysteem is momenteel stopgezet wegens het Corona virus.

Waarom Heb Ik Een Nieuwe Website Nodig?

Lees ons artikel

Bezoek Website

DigiMenuBox

DigiMenuBox is een onderneming in Nederland wat zich specialiseerd in het maken van Digital Signage oplossingen voor de Horeca. De website is bedoeld als goede weergave van het systeem met voorbeelden en resultaten van de presentaties.

Bezoek Website

ChocoHunters

ChocoHunters is een mobiele game voor Android en IPhone. Het spel is momenteel in de testfase. De opdrachtgever wenste een website waar zijn prachtige tekeningen en spel-functies weergegeven worden. Belangrijk om te weten: De klant wilde geen mobiele versie van de website.

Visit Website

Merlins Online Services

Merlins Online Services is a content and social media management company based in the Netherlands. They partnered with The Digital Freelance Company since September 2019. The Merlins Online Services website shows a simple portfolio and is created to boost the "Call-To-Action" to contact the company.

Bezoek Website

MaRo B.V.

MaRo B.V. verkoopt Douglas houten producten. De webshop heeft meer dan 700 producten. Het webshop systeem is gebouwd met behulp van het bekende en vertrouwde WooCommerce systeem. DFC heeft hier een op maat gemaakte lay-out bij gemaakt met een erg speciale productpagina.

Bezoek Website

Jonker Group

Jonker Group Watch Distribution verkoopt populaire horloges aan juwelieren. Jonker Group heeft het als een van de weinigen het recht om merken als Fiyta, Lamborghini Watches en Jeep Watches te verkopen in de EU. De website straalt professionalisme en kwaliteit uit. Na enige aanpassingen is de klant 100% tevreden.