Waarom heb ik een nieuwe website nodig? [NL]

Interessante vraag!

Laat mensen weten dat u bestaat

Een gemiddelde persoon besteed zo’n 23 uur per week zijn/haar tijd op het internet. Een website is simpelweg uw visitekaartje op het internet. Mensen kunnen deze website continu bezoeken voor het vergaren van contact informatie, namen van medewerkers, de diensten die geleverd worden en veel meer.

 

“Ik heb al een website. Waarom zou ik een nieuwe nodig hebben?,,

Om te beginnen verandert de wet constant op het gebied van internetgebruik. Zo is het bijvoorbeeld in Nederland verplicht dat elke website met enige vorm van formulieren een privacybeleid heeft.

Daarentegen veranderen de technologieën erg snel over de tijd. Zo ook de designtrends. Wanneer een website niet up-to-date is qua design en technologie, reflecteert dit beeld zich op uw bedrijf tegenover de klanten. Wij raden aan dat een website elke 2-3 jaar moet worden verandert om zo bij de nieuwste technologieën en regelgeving te blijven. 

 

Wanneer is een website verouderd?

Om makkelijk te bepalen of u een nieuwe website nodig heeft hebben wij een kleine lijst gemaakt, kenmerkend bij verouderde websites.

 

1. Uw website is traag

De snelheid van uw website is een van de belangrijkste punten om klanten aan te trekken. Rond de 53% van de mobiele gebruikers verlaten uw website al als deze langer dan 3 seconden laad.

The Digital Freelance Company levert websites met prioriteit op de ladingsnelheid

2. Uw website is niet mobielvriendelijk

Wanneer uw website niet mobielvriendelijk is mist u een enorm groot publiek. Volgens StatCounter bezoekt ruim 50% van de gebruikers wereldwijd een website via een mobiel.

3. Uw website is niet SEO-vriendelijk

SEO betekend “Search Engine Optimization”. Dit is erg belangrijk om uwzelf bekend te maken aan Google. Wanneer uw website goed geoptimaliseerd is voor zoekmachines als Google staat u hoger in de lijst zodra een bezoeker een zoekwoord intypt wat relevant is aan uw website.

4. Uw website is niet veilig (SSL)

Het is erg gebruikelijk tegenwoordig dat uw website geverifieerd is met een SSL certificaat. Dit certificaat beveiligd uw website beter en wekt meer vertrouwen tegenover uw klanten. Zodra u gebruik maakt van een SSL certificaat zien klanten een groen slotje linksboven de website. Google motiveerd daarentegen websites met een SSL certificaat door middel van websites met een certificaat een betere SEO-score te geven.

Make an appointment for a conversation, by e-mail or phone

Let's have a chat!